Samsung telefoni na rate,
bez kamate i dodatnih troškova

Želite da kupite telefon na rate bez paketa, po jedinstvenoj ceni i bez dodatnih troškova?

U našoj online prodavnici MobilniTelefoni.rs moguća je kupovina telefona na do 12 mesečnih rata, bez kamate! Kupovina se obavlja direktno na našem našem sajtu, a sve što vam je potrebno jeste kreditna kartica bilo koje banke.

Možete kupiti sve uređaje iz naše prodavnice, dodatnu opremu, kao i telefone na rate bez paketa, ugovorne obaveze i bilo kakvih dodatnih troškova!

Veliki izbor Samsung telefona na rate dostupan vam je u samo par klikova!

Kako kupiti telefon na rate?

#01

Pri kupovini uređaja na našem sajtu, nakon dodavanja željenog uređaja u ”Korpu” i unošenja podataka za dostavu, potrebno je da odaberete opciju plaćanja na 12 mesečnih rata i unesete podatke kartice koja vam omogućava plaćanje na rate.

#02

Nakon unošenja podataka kartice, pojaviće vam se mogućnost da izaberete na koliko rata želite da kupite uređaj. Ukoliko vam se ta opcija ne pojavi, vaša kartica verovatno nema mogućnost plaćanja na rate i u tom slučaju može vam biti naplaćen samo ceo iznos uređaja.

#03

Visina mesečne rate će se automatski izračunati (redovna cena uređaja podeljena na broj mesečnih rata za koji ste se odlučili - do 12 rata).

#04

Nakon poručivanja, uređaj će biti dostavljen na vašu adresu u roku od 5 radnih dana. Dostava je besplatna!

Najpopularniji proizvodi

164.999,00  RSD
4.7
(292)
Novo
42.999,00  RSD
5.0
(1)
Novo
52.999,00  RSD
4.8
(277)

* Za sva dodatna pitanja vezana za online plaćanje na rate, poput datuma naplate prve rate, provere mogućnosti plaćanja na rate sa karticom koju već imate, uslova za otvaranje kreditne kartice i sl. savetujemo vam da se pre kupovine uređaja obratite direktno svojoj banci.

Odlučite se za kupovinu telefona na rate, na do 12 mesečnih rata, bez brige o kamatnoj stopi i dodatnim troškovima I uštedite! Samo u našoj online prodavnici MobilniTelefoni.rs!