Način plaćanja
 1. Plaćanje proizvoda naručenih putem Plaćanje proizvoda naručenih putem internet prodavnice moguće je izvršiti:
  • elektronskim putem, pomoću debitnih ili kreditnih kartica;
  • uplatom na račun Roaming Electronics-a prema predračunu koji Vam prethodno Roaming Electronics dostavi;
  • pouzećem, tj. gotovinom prilikom preuzimanja robe na željenoj adresi;
  • U slučaju plaćanja gotovinom, prilikom preuzimanja paketa kurir će vam predati proizvode koje ste poručili, kao i račun uz njih;
Napomena prilikom plaćanja kreditnim i debitnim karticama
 1. Kupac može platiti poručenu robu sa Visa, Maestro,Mastercard®, American Express® i Dinacard karticama. Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu portala banke koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.
 2. Koristimo pred-autorizaciju što znači da prilikom online plaćanja karticama, sredstva će biti samo rezervisana dok Roaming Electronics ne potvrdi da može isporučiti sve proizvode i tek onda se sredstva skidaju sa računa. U suprotnom plaćanje odnosno rezervacija se stornira i kupcu neće biti naplaćeno ništa.
 3. Ovim načinom naplate i poslovanja sprečavamo eventualne neprijatnosti koje mogu nastati usled nedostupnosti poručenih proizvoda i povraćaja sredstava.
Napomena o konverziji
 1. Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).

Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.